تاریخ : سه شنبه, ۲۵ دی , ۱۴۰۳

روزانه ۷ و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود

  • کد خبر : 13236
  • 15 دی 1403 - 13:35
روزانه ۷ و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود
نوبخت اژدری بااعلام این خبر افزود: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوارجذب می کنند . بطور متوسط می توان گفت روزانه 7 و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود .
به گزارش آذردید؛

نوبخت اژدری بااعلام این خبر افزود: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوارجذب می کنند . بطور متوسط می توان گفت روزانه ۷ و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود .
این مقام مسئول افزود: روزانه به تعداد ۱۰ هزار قطعه مرغ تولیدی به استانهای آذربایجان شرقی و کشتار گاه شهرستان اهرانتقال داده می شود که پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد .
رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود افزود: روزانه به میزان ده تن لاشه مرغ به استان تهران و ۹ تن به استان البرز و ۵ تن نیز به استان گیلان خصوصا شهرستان آستارا ارسال می شود .
اژدری افزود:قیمت عرضه مرغ به بازار ۸۳ هزار ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف کنندگان می توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف نمایند
وی ادامه داد : به میزان ۱ میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش بینی می شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه ریزی تا پایان دیماه سالجاری به حدود ۳ میلیون قطعه افزایش یابد .

لینک کوتاه : https://azardid.ir/?p=13236
  • 12 بازدید

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را کامل کنید.