وی افزود: در تعریف کودکان کار، اصلِ کار کردن بچهها مورد توجه نیست بلکه استثمار آنان از سوی سوداگران مد نظر است که با این اقدام، کودکان از سایر فعالیتهای خود باز مانده و در نهایت منجر به آسیبهای مربوط در اجتماع میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: اهتمام جدی بر برآیند اقدامات فرهنگی و اجتماعی، انجام کارهای فوقالعاده در زمینه بهبود وضعیت کودکان کار و خانوادههای آنان، تأمین منابع مالی کافی، تلاش در تأثیرگذاری و تأثیرپذیری اقدامات، عزم و جزم عمومی مسؤولان و بالابردن سطح کیفی خدمات، مورد انتظار و تأکید کارگروه اجتماعی و فرهنگی است.
رضوان باقلاچی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز در این نشست گفت: برخی کودکان در سنین پایین و آموزش ابتدایی توسط والدین خود مشغول کار میشوند که این موضوع ممکن است به درس و پرورش آنان آسیب بزند.
وی اظهار کرد: در این راستا لازم است آموزشهایی به والدین از طرق مختلف داده شود و مباحثی در دروس ابتدایی برای آگاهسازی کودکان و والدین آنها ارائه شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل بیان کرد: باتوجه به اینکه آموزشهای لازم را در زمینه اشتغال در دورههای ابتدایی نداریم، برخی کودکان در این سنین ناخواسته و از روی ناآگاهی وارد کار در محیطهای کشاورزی و یا خیابانها میشوند.