حجت الاسلام والمسلمین در ابتدای این جلسه با قدردانی از تشکیل هیات های اندیشه ورز و علمی محور خاطر اظهار داشت: هیات اندیشه ورز با بهره مندی از ظرفیت های علمی اعضای آن و ارایه راهکار های علمی می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد.
وی در ادامه با انتقاد از برگزاری بسیاری از جلسات اداری که در وقت اداری برگزار شده و موجب تضییع حقوق عامه مردم می شود تصریح کرد: باید تمام مدیران و مسئولان با احساس مسئولیت مضاعف نسبت به حقوق مردم ترتیبی اتخاذ نمایند تا جلسات بسته به ضرورت آن در وقتهای بعد از اداری برگزار گردد و بیشتر وقت ها به صورت کاربردی وقف حل و فصل مشکلات مردم شود.
حجت الاسلام کثیرلو در ادامه بر قانون محوری و ترویج و توسعه فرهنگ قانونگرایی در بین مردم تاکید نموده و خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که در سند تحول قضایی نیز بر آن اشاره شده است توجه به مقوله پیشگیری از وقوع جرم با ترویج قانونمداری و ارتقای آگاهی های حقوقی در بین مردم است که مسلماً از بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی پیشگیری بعمل آمده و از تشکیل بسیاری پرونده ها در محاکم جلوگیری خواهد شد.
وی با بیان لزوم پیوست فرهنگی در اقدامات هیات های اندیشه ورز گفت: یکی از ظرفیت های بوجود آمده در عصر حاضر فضای مجازی است، لیکن توسعه و پیچیدگی جوامع و به تبع آن گسترش فناوری های نوین موجب گردیده است تا برای پیشبرد امور باید متناسب با توسعه یافتگی جوامع حرکت کنیم و از طریق بهره مندی از دانش آموختگان و چهره های علمی به خصوص قشر جوان و بانوان تحصیلکرده خلاء های موجود را جبران کرده و بیش از پیش در مسیر پیشرفت حرکت کنیم.
مقام عالی قضایی استان در پایان خاطر نشان کرد: دستگاه قضایی استان همواره حمایت های خود را از طرح ها و برنامه های کاربردی، علمی و عملی هیأت های اندیشه ورز انجام داده و در حوزه های مختلف از جمله در حوزه اقتصادی و در راستای تحقق شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب به سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است ، انجام می دهد و در قالب کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری از واحد های تولیدی و صنعتی و اشتغال حمایت و پشتیبانی می کند.
در ابتدای این جلسه سرهنگ ادهم رییس سازمان بسیج حقوقدانان ، اهداف و برنامه های هیات های اندیشه ورز در قالب بسیج حقوقدانان ارایه نمود.