عضو هیئت مدیره شرکت با اشاره به لزوم برگزاری دوره های آموزشی برای پرسنل افزود: مراکز علمی دارای دانش فنی بوده و با توجه به اینکه تاکنون توجهی به پر کردن خلا فاصله این مراکز با کانون های تولید نشده است، برگزاری دوره ها به منظور توانمندسازی و مهارت آموزی بر اساس نیازسنجی ضرورت دارد و با بهره مندی از اساتید و توانایی های آنان، دوره های آموزشی تخصصی بصورت علمی انجام خواهد شد. این مجتمع عظیم ملی در زمینه تربیت نیروی انسانی حرف های زیادی برای گفتن دارد و می تواند سهمی در این زمینه داشته باشد.
وی خاطر نشان شد: فعالیت های شرکت، منطبق با آخرین یافته های علمی بوده و با توجه به اهمیت موضوع، این بنگاه اقتصادی نیازمند بخش علمی و تحقیقاتی می باشد و شدیداً به آن نیاز دارد. افزون بر آن، نیروهای مجرب شرکت می تواند از تجربیات سایرین، استفاده متقابل بنماید.
بهزاد ضمن تاکید بر اینکه برگزاری همایش ها و سمینارهای تخصصی آثار مثبتی برای شرکت خواهد داشت، ادامه داد: با امعان نظر به کمبود آب و تامین ۴۸ درصدی آب مورد نیاز منطقه، برگزاری همایش بحران آب با همکاری متخصصین، اساتید و پژوهشگران حوزه مذکور ضرورت دارد.
نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت گفت: انعقاد تفاهم نامه چندجانبه به تغییر رفتار مدیریتی منجر شده و با الگو قرار گرفتن آن نتایج مطلوبی را در عمل شاهد خواهیم بود.
رئیس هیئت مدیره شرکت با اشاره به ایجاد کارگروه های تخصصی در بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل تصریح نمود: حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه ها ضمن هم اندیشی و هم افزایی به حل بسیاری از مسائل و مشکلات از طریق ارائه طرح ها و ایده های کاربردی منجر می شود و در همین راستا استفاده از نظرات کارشناسی و فنی آنان ضرورت دارد. برای بهره مندی از قابلیت های اساتید فن در زمینه راه اندازی آزمایشگاه های جدید و کشت بافت بایستی از توان آنان استفاده گردد.
اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی توجه به اقتصاد دانشبنیان را ضروری توصیف نموده و خاطر نشان شد: دانشگاه محقق اردبیلی در لبیک به فرامین مقام عظمای ولایت تلاش میکند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر انجام تحقیقات نیازمحور و کاربردی گفت: بخشهای اجرایی و تولیدی همچون شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان باید نیازها و مشکلات خود را احصا کرده و به دانشگاه ارائه دهند تا ما نیز بتوانیم در صورت لزوم پایاننامه و رسالههای دانشجویی و پژوهشهای پژوهشگران را به این سمت سوق دهیم.
دکتر حسن خانی، رئیس مرکز شمالغرب کالج ابنسینای گرجستان بیان کرد: این کالج در سال ۲۰۱۷ با مجوز وزارت ورزش و علوم گرجستان به منظور اعزام و پذیرش دانشجو، برگزاری همایشها و دورههای کوتاهمدت و ارائه دانشهای کاربردی و صلاحیتهای حرفهای تاسیس شده و با دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان پایلوت دانشگاههای شمالغرب همکاری دارد و در زمینه برگزاری همایش بینالمللی تغییرات اقلیمی از منظر علوم انسانی در حال برنامهریزی می باشد.
وی در ادامه به برگزاری تورهای آموزشی در کشت و صنعت مغان تاکید نمود.
لازم بذکر است برگزاری همایشها، کنفرانسها، سمینارهای آموزشی، کارگاهها و دورههای آموزشی مهارتمحور با دعوت از اساتید مورد تائید طرفین در زمینههای مختلف از قبیل دامپزشکی و کشاورزی و سایر رشتهها، برگزاری دورههای کوتاهمدت، سمینار و همایشهای مشترک بصورت مجازی و آنلاین از طریق سامانه LMS کالج ابن سینا، معرفی اعضای هیات علمی مرتبط با رشتههای مورد توافق در رابطه با محورهای آموزشی، اجرای طرحهای مشترک پژوهشی، حمایت از فناوریهای نو و دانشبنیان و ایجاد ساز و کار تجاریسازی محصولات آن، همکاری در حوزههای بینالملل و ایجاد زمینه صدور خدمات دامپزشکی و کشاورزی و سایر رشتههای مورد توافق به سایر کشورها و حمایت از پایاننامههای تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری تخصصی در راستای نیازهای تحقیقاتی و غیره از موضوعات این تفاهمنامه میباشد.