تاریخ : پنج شنبه, ۱۰ اسفند , ۱۴۰۲

تاکید معاون درمان دانشگاه بر اهمیت ارزیابی تغذیه‌ای توسط مشاوران تغذیه در بیمارستان‌ها 

  • کد خبر : 7265
  • 24 مهر 1402 - 14:03
تاکید معاون درمان دانشگاه بر اهمیت ارزیابی تغذیه‌ای توسط مشاوران تغذیه در بیمارستان‌ها 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پیامی بمناسبت روز جهانی غذا بر اهمیت ارزیابی تغذیه‌ای توسط مشاوران تغذیه در بیمارستان‌ها تاکید کرد.
به گزارش آذردید؛

رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه با اشاره به نامگذاری ۲۴ مهر ماه با عنوان روز جهانی غذا گفت: این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده است و در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند.

وی اظهارداشت: استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن آوری از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه، موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می شود.

معاون درمان دانشگاه بیان داشت: روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز هم دردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومند.

دکتر نسیمی دوست با اشاره به اهمیت تغذیه در بیمارستان‌ها گفت: موضوع تغذیه در بیمارستان‌ها، یک مسئله اساسی است و باید به آن توجه ویژه شود، زیرا با توجه به مواردی مانند تغذیه می‌توان هزینه‌های درمان را کاهش داد و درمان سیر بهتری پیدا می‌کند.

وی افزود: تغذیه یکی از ارکان مهم سیر درمان بیمار است و باید به تغذیه بیمار توجه ویژه شود و در بیمارستان‌ها موضوع تغذیه به صورت تخصصی مطرح است، زیرا ممکن است رژیم غذایی یک بیمار با بیمار دیگر متفاوت باشد. در نتیجه هم سفارش غذای بیمار و هم طبخ غذا و هم سرو غذا درباره بیماران مطرح بوده و بر همه این موارد توسط متخصصان و کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها تحت عنوان خدمات غذایی و به صورت حرفه‌ای نظارت می‌شود.

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر اهمیت ارزیابی تغذیه‌ای توسط مشاوران تغذیه تاکید داریم و درباره برخی بیماری‌ها به صورت اولویت دار، ارزیابی تغذیه‌ای بیماران انجام می شود و حتی فرم‌های خاصی برای این کار در نظر گرفته شده که در پرونده بیمار قرار می‌گیرد.

وی اظهارداشت: بر اساس دستور غذایی که پزشک تعیین می‌کند، کارشناسان تغذیه وظیفه دارند غذای بیمار را بر اساس آن رژیم تهیه کنند و بیمار تا زمانی که در بیمارستان حضور دارد از آن رژیم غذایی پیروی کند و حتی پس از ترخیص هم باید رژیم غذایی او مشخص باشد.

Print Friendly, PDF & Email
لینک کوتاه : https://azardid.ir/?p=7265
  • 23 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را کامل کنید.