تاریخ : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴

جلوی ضایعات در محصول استراتژیک گندم از مرحله برداشت تا مصرف گرفته شود

  • کد خبر : 13744
  • 03 اردیبهشت 1404 - 12:09
جلوی ضایعات در محصول استراتژیک گندم از مرحله برداشت تا مصرف گرفته شود
می بایست به هر روش ممکن جلوی ضایعات در محصول استراتژیک گندم از مرحله برداشت تا مصرف گرفته شود
به گزارش آذردید؛

نوبخت اژدری که در آئین نکوداشت روز ملی گندم و نان در محل سالن اجتماعات این سازمان در جمع دست اندرکاران تولید و کشاورزان برتر سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: می بایست به هر روش ممکن جلوی ضایعات در محصول استراتژیک گندم گرفته شود
این مقام مسئول اضافه کرد : در راستای کاهش ضایعات نان علاوه‌بر نقش تولیدکنندگان ، مانیز نقش پر رنگی در این زمینه خواهیم داشت. چراکه با اطلاع از شیوه های صحیح نگهداری از نان می توانیم قدم بسیار بزرگی در راستای تحقق تولید کمتر ضایعات نان برداریم یکی از این روشها تغییر شیوه پخت ازحالت سنتی به مدرن است این نانها می بایست به صورت صنعتی پخته شده و در فروشگاهها عرصه شود میزان ضایعات در این نانها در حداقل ممکن است و اگر فرهنگ استفاده درست در بین مردم اجرایی شود قطعا جلوی ضایعات نان گرفته خواهد شد .
این مقام مسئول افزود: ناوگان کاشت و برداشت محصولات مهم و استراتژیک در استان یکی از مجهزترین و کارآمد ترین ناوگانهای نمونه کشوری محسوب می شود زیرابخش کشاورزی استان دارای ۲۳۶۶۵دستگاه تراکتور ، ۱۴۳۸دستگاه کمباین غلات و ۹۸ هزار دستگاه انواع ادوات دنباله بند کشاورزی می باشد . به همین دلیل سعی و اهتمام دست اندرکاران برداشت گندم برا ین است تا میزان ضایعات گندم در برداشت توسط کمباین را به حداقل برساند .
لازم به توضیح است در پایان این مراسم از گندمکاران نمونه و نانوایان نمونه استان استان تقدیر بعمل آمد .

لینک کوتاه : https://azardid.ir/?p=13744
  • 21 بازدید

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را کامل کنید.