موسوی مدیرعامل این شرکت مدیری کاربلد و متخصص است که نفر اول برای انجام مصاحبه ما بود؛ بدون فوت وقت و جدیت کاری از سبقه کارخانه موفق خویش میگوید: این شرکت در سال ۱۳۸۴در فضایی ۳۰ هزار متری به منظور ارائه خدمات سازنده در صنعت کشور با بهرهگیری از توانمندیهای علمی و تجربیات شاخص، در شهرک صنعتی یک تاسیس و هماکنون با ۶۰۰ نیروی فنی و متخصص به صورت غیرمستقیم و ۷۵ نفر به صورت مستقیم فعالیت میکند و روزانه توان تولید یک هزار و ۵۰۰ مترمکعب را در یک شیفت کاری دارا میباشد.
این کارخانه با هدفگذاری ظرفیت تولید سالیانه ۶۰۰ هزار مترمکعب فوم پلیاستارین احداث گردیده و در سال ۹۲ توانسته با استفاده از بتن آماده عیار ۴۵۰ و میلگرد آ۳ تولید تیرچه و بارگیری و تخلیه با جرثقیل را آغاز و در سال ۹۴ شروع به تولید بتن آماده سیال با دستگاه پیشرفته اروپایی تونین شفت کند که این اقدامات اساسی در نوع خود بسیار قابل توجه و چشمگیر است.
تولید مصالح برای اولین بار در کشور به منظور جلوگیری از یخزدگی و گرما در داخل سالن انجام یافته و نشان استاندارد ملی ۶۰۶۴ و افزایش مقاومت فشاری بتن را کسب کرده است.
همچنین این مجموعه بزرگترین تولیدکننده پلاستفوم سقفی و دیواری و ورقهای حرارتی و برودتی در ابعاد مختلف در شمالغرب کشور، مجهز به دستگاههای تمام اتوماتیک اروپایی با استفاده از مواد اولیه مرغوب و تازه ریزدانه در خط تولید است که بیشک با استفاده از فناوریهای دانشبنیان اقدامات بسیار اساسی و حائز اهمیتی برای توسعه بهتر و بیشتر مجموعه در دستور کار قرار داده است.
موسوی آخرین حرفهای مصاحبه را با اتکا به توان داخلی و عدم نیاز به مجموعه و نهاد خاصی به پایان میرساند و خواستار مشارکت دستگاههای دولتی برای کمک به توسعه روند مجموعه میباشد.
مهمترین هدف برای حمایت از واحدهای تولیدی تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری در راستای جهش پایدار است که در این زمینه با توانمندسازی نیروهای بومی و نیز کمک به ارتقای توان داخلی، چشمانداز توسعهای پیش روی صنعت ساختمان استان قرار گرفته است.
امید میرود مشارکت دستگاههای دولتی برای توسعه و پیشرفت همهجانبه در استان با جدیت تمام مبنای کار قرار گیرد و تسهیل فرآیند تولید برای بهبود وضعیت موجود مبنای کار باشد.