در ادامه بازدید های سرزده از واحد های تولیدی حسین پور سرپرست اداره کل استاندارد استان به همراه رئیس اداره اندازه شناسی و اوزان و مقیاس ها و سایر کارشناسان ذیربط در مورخه ۲۹ اردیبهشت سالجاری از خطوط تولید و آزمایشگاه های شرکت تعاونی ۲۵۳ صنایع غذایی وار تولید کننده محصولات کیک و بیسکویت و ویفر با نام های تجارتی وار، کاراکال و شاهمان و واحد تولیدی سالار پرواسی تولید کننده مایعات ترمز غیر نفتی و مایعات خنک کننده موتور با نام تجارتی ستاره سبز اکسیر سبلان بازدید به عمل آوردند.
ایشان در این بازدید ها اظهار داشت : سازمان ملی استاندارد ایران در اجرای برنامه های تحولی ، به استناد قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد اجرای مستمر پایش و نظارت بر کیفیت وکمیت فرآورده ها را در دستور کار دارد . در این راستا سازمان خود را وکیل مردم و صدای مصرف کننده برای احقاق حقوق عامه در تامین کیفیت، ایمنی و سلامت جامعه دانسته و مبارزه با کم فروشی را بعنوان یکی از مهمترین وظایف این سازمان پیگیری می کند. در ادامه بازدیدها ، در حضور مدیرکارخانه و مسئول کنترل کیفیت واحد تولیدی نسبت به پایش کمی فرآورده ها اقدام لازم معمول گردید.